Blogger Backgrounds

Sunday, November 20, 2011

FERRR SAYANG KAMU SEMUA

hari ni ferra nk gtau y ferra sgt2 la indu kat haiwan2 fera y fera tgl kn kat joho 2,, hum,, rse sunyi sgt,, fera indu frankie,,klu la frankie ad FACEBOOK or TWITTER or BLOG,, msti frankie tau btape mami ny ni indu sgt kat die,, rse myesal sgt tgl kn frankie kat joho,,, fera igt fera trun CYBERJAYA kjp je,, upe ny lme la gak,, hum,, mami indu ank mami frankie,,, xpe2,, mami minta maaf k cz mami tgl kn frankie lame sgt,, d sbb kn mami slh,, mami da bli kn hadiah tuk frankie,, misti frankie ske,, t mami bg k klu mami da blek,, korang misti trtye2 kn? FRANKIE 2 SPE??? heheh,, sbnr ny frankie 2 PET fera, fera da anggp dy mcm ank fera cz dy 2 comel sgt,, hehe,,cbe tgk pic2 dy ni,, fera hari2 tatap pic die,,
SEBAB AP FERA SGT SYG FRANKIE?? => FRANKIE xpenah wat fera menangis => FRANKIE selalu wat fera tenang bila kami brsama,, => FRANKIE sgt setia N jujur gn ferra => FRANKIE mmpu mghapuskn kedukaan fera dgn hnya pndgan mata ny shj,, fera tenang tgk die => FRANKIE xpenah mmbeban kn fera dlm ap jga keaadaan => FRANKIE memahami fera dan die sgt mmhami,,, => FRANKIE x byk kerenah,, die mnje,, => FRANKIE melengkapi hidup fera,, jujur fera ckp, fera lbih rela hdup single dr fera hidup xde Frankie (pet) => FRANKIE mghargai ap jga pmberian fera => FRANKIE ank y baik,, => FRANKIE x penh wat fera rugi beli die,, RM130 y fera bli dri hasil duit payment choir fera sgt brbaloi,cz kbahagian y kami dpt x dpt d jual beli,, => n sbnr ny byk lgi y trsurat tntg FRANKIE ni,, biar la ALLAH je y tau btapa fera happy bela hamba ALLAH y istimewa ni,, =D MAMI SYG FRANKIE SELAMANY

2 comments:

  1. hehheeh,, xleh xleh,, frankie sy pyer soang,,ahhah

    ReplyDelete